Ervaringen van cliënten

Echtscheiding

Ik stuur je even een update over hoe het ondertussen met mij gaat.  Aangezien je ons zo goed hebt geholpen met de scheiding, wil ik dit graag met je delen.

Ik heb begin augustus het bericht gekregen dat mijn urgentieverklaring voor woonruimte is goedgekeurd en nog geen twee weken later kreeg ik positief bericht op een reactie van mij op een flat! Ik krijg 10/11 de sleutel van een prachtig 3 slaapkamer-appartement in de Maten! Vlakbij de school van de kinderen, de oppas en al hun vriendjes en vriendinnetjes, beter kan gewoon niet. Dus je kunt je voorstellen hoe blij ik daarmee ben.

De verstandhouding tussen vader en mij is op dit moment goed en we proberen dit ook voor de kinderen vol te houden. Ik zie weer lichtpuntjes aan de horizon en mijn motto blijft nog steeds: Alles Komt Goed!  We gaan er voor. Nogmaals dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

September 2018

Echtscheiding

“Gonny heeft ons op een rustige, respectvolle wijze geholpen zaken helder op een rij te zetten, zodat beide partners én kinderen
ook ná de echtscheiding goed in contact zijn met elkaar.  Dat is pure winst na een vervelende periode.

Gonny is zeer goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, toeslagen, etc.”

Omgang met (pleeg) kinderen

“In een traject met Bureau Jeugdzorg en Pleegzorg waren wij als pleegouders volkomen vastgelopen.  In die fase hebben we contact opgenomen met Gonny Feenstra.

We hebben Gonny leren kennen als een gedreven, doortastende persoon die met veel inhoudelijke kennis van zaken zonder het gevoel van verhoudingen uit het oog te verliezen dingen realiseerde. Gonny vond de juiste ingang en toon om partijen bij elkaar te brengen en creëerde een sfeer waarin het vertrouwen herstelde en al spoedig een duurzame oplossing werd gevonden. Daarbij kenmerkt Gonny’s werkwijze zich door hartelijkheid en betrokkenheid.

Wij kunnen Gonny van harte aanbevelen”

Mediation bij vrijwillig verzoek voor éénhoofdig gezag

Beste Gonny,
zie hier de uitspraak van de rechter. Ik heb het volledig gezag gekregen. Ben zo gigantisch blij en opgelucht.  Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. Mede dankzij het door jou opgestelde plan met de krachtige argumentatie is het gelukt!  Ik ben je eeuwig dankbaar. De rust kan nu eindelijk terugkomen!

Bedankt!
En een heel fijn weekend!

Echtscheiding

Op 1 januari van dit jaar is de beslissing genomen om na een huwelijk van 25 jaar uit elkaar te gaan. Dit had meerdere redenen, maar onder andere ook de reden dat mijn ex-partner niet aangeboren hersenletsel 10 jaar geleden heeft opgelopen. Voor ons allen was het een heftige beslissing! Het is dan ook in deze noodzakelijk dat er iemand is die onafhankelijk en in alle rust dit proces goed begeleidt en goed op de hoogte is van wet en regelgeving. In onze situatie was geduld en het steeds opnieuw weer uitleggen onontbeerlijk! Met al mijn vragen konden wij bij Gonny terecht! Ik heb haar ervaren als een zeer warme persoonlijkheid met grote kennis van zaken! Dank zij haar hebben wij dit scheidingsproces nu goed doorlopen en kunnen wij allebei verder met ons leven!

Ik zeg dan ook oprecht: dank je wel Gonny, voor je inzet en betrokkenheid!

Overweging tot echtscheiding

In 2014 heb je een heleboel voor ons betekent. Dat was een zwarte periode in ons leven als gezin.  Vanwege niet nader te noemen redenen zaten wij heel dicht tegen een echtscheiding aan.  Jij kon ons goed helpen om van de chaos die er heerste een duidelijk beeld te krijgen zodat we wisten welke stappen er ondernomen moesten worden.

Voor ons prettig maar ook voor ons zoontje (destijds 2.5 jaar) er kwam meer rust! Je stond altijd klaar, reageerde adequaat op mails. Zelfs toen je op vakantie was heb je ons uit de Brand geholpen! We wilden namelijk de echtscheiding ongedaan laten maken. Jij hebt alles op alles gezet om uitspraak van de rechtbank te voorkomen, helaas was dat niet gelukt, maar je wist ons ook te vertellen dat zo lang we de scheiding niet inschreven we gewoon gehuwd bleven….
Inmiddels zijn we een jaar verder. Wij met zijn 3en zijn nog steeds aan het knokken om uit bepaalde gevoelens te komen. Maar stap voor stap worden we steeds gelukkiger en komen we steeds nader tot elkaar. Geluk heeft tijd nodig en we genieten van de kleine momenten.

Gonny bedankt voor alles!

0 Comments

Share This