mediator Gonny Feenstra

Waar mensen met elkaar leven kan er een conflict ontstaan. Mediation geeft ruimte voor hoor en wederhoor. Als mediator ben ik de stimulator voor het gesprek wat tussen partijen moet plaatsvinden om te komen tot oplossingen

Gonny Feenstra | Mediator

Sinds 2002 werk ik als MfN register mediator. Vanuit mijn praktijk in Apeldoorn voor clienten in heel Nederland.
Mijn specialisaties zijn onder meer conflicten op het gebied van echtscheiding, ouderschap en (samengesteld) gezinsleven.
Zakelijk ben ik thuis op het terrein van de organisatie van een familiebedrijf en arbeidsverhoudingen.  Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan pesten op het werk, exit-begeleiding en (begeleiding bij) ziekteverzuim. Maar ook conflicten die (dreigen) ontstaan binnen een vereniging van eigenaren, woongroepen of tussen buren.
In 2017 mocht ik starten als mediator in strafrechtzaken (MIS).  Daarmee wordt de rechter NIET vervangen maar voegt mediation wel veel toe. Het slagingspercentage is hoog en partijen zijn eigenlijk altijd opgelucht. Dat geldt voor de aangever en de dader.

Aanmelden

U heeft voor mediation geen verwijzing nodig, u kunt rechtstreeks contact met mij opnemen.

Het telefoonnummer is 06-44 51 22 72.  Of u maakt gebruik van het contactformulier.
Omdat ik ook ben aangesloten bij de rechtbanken, het juridisch loket en de Raad voor Rechtsbijstand kunnen zij naar mijn praktijk verwijzen.  Andere verwijzers zijn huisartsen, POH functionarissen, sociale raadslieden, woningbouwvereniging, maatschappelijk werk en jeugdzorg.

Mediation wordt op bepaalde voorwaarden vergoed door de overheid.  Wanneer u daarvoor in aanmerking komt vraag ik de vergoeding voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Afspraak maken

Vanuit mijn kantoor in Apeldoorn bereik ik mensen uit heel Nederland.  Juist wanneer mensen niet dicht bij elkaar wonen is Apeldoorn ook centraal gelegen en goed bereikbaar. Afspraken kan ik ook bij u thuis maken, de ervaring is dat veel mensen dat prettig vinden. De eigen omgeving is dan meer vertrouwd. En anderzijds kan ook een goede reden zijn om juist voor de neutrale gespreksruimte te kiezen.  In Apeldoorn beschikt ik dan over een vaste locatie waar ik u graag ontvang. Er is ruimte voor zowel afspraken overdag als in de avond. Graag stem ik met u af op ieders agenda.

logokantongerecht
Afspraken voor gesprekken in Apeldoorn worden gemaakt bij:
Het Oude Kantongerecht |  Stationsstraat 168 |  7311 MJ Apeldoorn | www.hetoudekantongerecht.nl

Share This